Szkoły branżowe w Polsce

Województwa Szkoły branżowe I i II stopnia dolnośląskie Szkoły branżowe I i II stopnia kujawsko-pomorskie Szkoły branżowe I i II stopnia lubelskie Szkoły branżowe I i II stopnia lubuskie Szkoły branżowe I i II stopnia łódzkie Szkoły branżowe I i II stopnia małopolskie Szkoły branżowe I i II stopnia mazowieckie Szkoły branżowe I i II stopnia opolskie Szkoły branżowe I i II stopnia podkarpackie Szkoły branżowe I i II stopnia podlaskie Szkoły branżowe I i II stopnia pomorskie Szkoły branżowe I i II stopnia śląskie Szkoły branżowe I i II stopnia świętokrzyskie Szkoły branżowe I i II stopnia warmińsko-mazurskie Szkoły branżowe I i II stopnia wielkopolskie Szkoły branżowe I i II stopnia zachodniopomorskie
Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
Absolwent szkoły kształcącej w zawodzie operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego powinien być przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych: 1) przygotowywania surowców do produkcji wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń; 2) wytwarzania półproduktów i wyrobów gotowych z zastosowaniem maszyn i urządzeń; 3) obsługiwania maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów spożywczych; 4) magazynowania wyrobów gotowych z wykorzystaniem urządzeń magazynowych i środków transportu wewnętrznego.

Nauka języka za granicą
ef_220.jpg
boks_2015_uniwersalny.jpg
ATAS_220.gif
Polityka Prywatności